Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

KOEMAN: ´VOORAL VERVELEND VOOR DE SUPPORTERS´

Erwin Koeman zei de bekeruitschakeling vooral heel vervelend te vinden voor de meegereisde fans. ´Er waren weer heel veel fans mee gekomen en ik vind het voor deze mensen heel vervelend dat de beloning in de vorm van een overwinning uitbleef´, zei de trainer. ´Ik denk wel dat de supporters hebben gezien dat we de intentie hadden om te winnen. De wedstrijd werd beslist door een moment van onachtzaamheid. Het was duidelijk dat er vandaag maar één ploeg was die voetbalde.´

De prestatie die Feyenoord in Kerkrade leverde was vele malen beter dan drie dagen eerder in Den Haag, sprak de coach. Spijtig genoeg was het resultaat in Limburg pijnlijker, want waar de nederlaag tegen ADO zonder directe gevolgen bleef had die tegen Roda meteen tot gevolg dat Feyenoord na de uitschakeling in Europa wederom de kans op een prijs zag vervliegen. ´Er werd hard gewerkt en we hadden de intentie om te winnen. Daarom heb ik minder moeite met de nederlaag. Wel hebben we in de tweede helft te weinig kansen gecreëerd. Toch is het heel sneu als je zo door één moment het bekertoernooi uitvliegt´, besloot Koeman.
 
Ook Huub Stevens gaf na de wedstrijd eerlijk toe dat Feyenoord de bovenliggende partij was geweest. ´Feyenoord was beter, maar de betere wint niet altijd´, aldus de winnende coach.