Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

AANSTAANDE ZATERDAG EERSTE TRAINING

Zoals bekend vindt zaterdag 8 juli de eerste training van het seizoen ’06-’07 plaats. Zoals te doen gebruikelijk wordt ook deze eerste training feestelijk omlijst. Zo worden naast het trainingsveld tribunes geplaatst, terwijl supporters op P2 terecht kunnen voor de nieuwste merchandising, horeca en diverse leuke activiteiten voor jong en oud. De RET zet extra trams in voor supporters die met het openbaar vervoer naar De Kuip willen reizen.

Zo zal Ben Wijnstekers diverse clinics verzorgen voor de jonge bezoekers volgens het Feyenoord on Tour concept en is de Feyenoord Juniorclub aanwezig met een springkussen. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale rondleiding door De Kuip voor € 5. De FSV zal aanwezig zijn met een informatiestand.

De ochtend- en middagtraining wordt afgewerkt in het nieuwe uit- en thuistenue, dat traditioneel vanaf die dag verkrijgbaar is. De ochtendtraining zal onder voorbehoud aanvangen om 11.00 uur en de middagtraining om 15.00 uur.

De eerste training van Feyenoord is uiteraard gratis toegankelijk. Aangeraden wordt met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Eventueel kan er op P5 en P6 geparkeerd worden.


Feyenoord Klantenservice is speciaal voor deze gelegenheid geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Voor de volgende vakken nog Seizoenkaarten beschikbaar:
BB, C, CC, D, DD, E, EE, F*, FF*, H*, HH*, J, JJ, K, NN, O, QQ, RR, TT, UU, V, V V, W, X en Z

*) 11-wedstrijdenkaart