Fanshop
Fanshop

RAYMOND VERHEIJEN AAN DE SLAG OP VARKENOORD

Raymond Verheijen treedt per 1 november aanstaande in dienst bij de jeugdopleiding van Feyenoord. De 34-jarige Verheijen komt over van de KNVB, waar hij werkzaam was als medwerker bij de technische afdeling, ondersteuning bij nationale selecties en docent bij trainerscursus. ‘Het aantrekken van Raymond Verheijen past bij de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding’, aldus technisch manager Peter Bosz.

‘We zijn bezig om onze jeugdopleiding te herstructureren’, licht Bosz het aantrekken van Verheijen toe. ‘Raymond zal er mede voor zorgen dat we onze talenten zowel individueel als in teamverband nog optimaler kunnen gaan begeleiden op hun weg naar het eerste elftal. Zo zal hij zich bezighouden met de ‘periodisering’, wat onder andere wil zeggen dat hij zal gaan zorgen voor een zo uitgebalanceerd mogelijk trainingsprogramma voor de talenten uit de voetbalschool. Het aantrekken van Raymond Verheijen past daarom heel goed bij de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding.’ 

Raymond Verheijen was jarenlang werkzaam voor de KNVB. Op de WK’s van 2002 en 2006 maakte hij deel uit van de technische staf van Zuid-Korea. Verder heeft hij bij het Nederlands Elftal gewerkt onder de bondscoaches Rijkaard, Van Gaal en Advocaat. 

Bron foto: DOVO