Fanshop
Fanshop

ZATERDAG START VERKOOP FC BASEL-FEYENOORD

Feyenoord heeft 1.000 kaarten gekregen voor het UEFA Cupduel in en tegen Basel van 19 oktober aanstaande. Op zaterdag 7 oktober start de verkoop hiervan voor de houders van een Diamond- en Goldcard. Vanaf vrijdag 13 oktober kunnen ook houders van een Silvercard en de Europese clubkaart bij ticketbox terecht. De verkoop loopt door tot en met maandag 16 oktober.
De prijs voor een kaart bedraagt € 24,50 (exclusief kosten Ticket Box). Voor de wedstrijd geldt een vrij-vervoersregeling. Supporters kunnen tevens gebruik maken van een busreis georganiseerd door de Feyenoord Supportersvereniging (zie www.FeyenoordNet.nl).

Overigens is in Basel niet met enthousiasme gereageerd op de loting. Op donderdag 16 december 2004 speelde Feyenoord ook in de Zwitserse stad en toen zorgde een deel van de aanwezige Feyenoord-supporters voor grote ongeregeldheden in het centrum. Destijds werden veel arrestaties verricht. Voor het komende duel zal de Zwitserse politie daarom in opperste staat van paraatheid verkeren. Tevens is bij Feyenoord bekend dat de Zwitserse autoriteiten destijds een namenlijst van de arrestanten hebben aangelegd. Het is Feyenoord niet duidelijk wat met deze lijst is gebeurd en of deze rond de komende wedstrijd wellicht gehanteerd zal worden om mensen mogelijk de toegang tot Zwitserland te weigeren. Enkele jaren geleden werd met een soortgelijke lijst van Duitse makelij (Leverkusen) negatieve ervaringen opgedaan. Feyenoord zal nog trachten hierover nadere informatie te verkrijgen.