Fanshop
Fanshop

NOG 5000 KAARTEN TE KOOP VOOR FEYENOORD-AZ

De Kuip is zaterdagavond bijna vol voor de topper tegen AZ, maar nog niet helemaal. Er zijn nog zo´n 5000 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd die om 20.00 uur wordt afgetrapt in Rotterdam-Zuid en zal worden vooraf gegaan door een groot aantal sfeeractiviteiten op de tribunes. Er geldt voor Feyenoord-AZ een vrije verkoop, wat betekent dat ook de supporters die niet over een clubkaart beschikken zaterdagavond in De Kuip kunnen zitten.

Ook gezinnen die de confrontatie tussen de teams van Erwin Koeman en Louis van Gaal willen volgen, zijn zaterdagavond van harte welkom in De Kuip. Er is nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor het gezinsvak, waarvoor speciale prijzen gelden. Voor maar € 6,20 kunnen kinderen tot 13 jaar naar de wedstrijd. Deze prijs geldt voor het gezinsvak: vak F. Jongeren (13-18 jaar) betalen voor dit vak € 9,20 per ticket en volwassenen € 18. Kaarten voor het gezinsvak zijn telefonisch te reserveren en via een eenmalige telefonisch machtiging te betalen. U belt hiervoor naar Feyenoord Klantenservice 010 - 2923 888. De kaarten worden dan direct voor u gereserveerd.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop bij de loketten van het Stadion, bij één van de ruim 1.000 verkooppunten van TicketBox (waaronder Free Record Shop en Primera) of vanachter uw PC via Feyenoord Online Ticketing. Op www.feyenoord.nl staat exact uitgelegd hoe het werkt. U selecteert de wedstrijd, kiest het vak en het aantal kaarten en rekent af met uw credit card. Voor Feyenoord - AZ worden de tickets op uw naam gereserveerd. U kunt deze op de wedstrijddag afhalen bij het loket van klantenservice.

klik hier voor online kaartverkoop