Fanshop
Fanshop

TOCH EXTRA KAARTEN VOOR AS NANCY - FEYENOORD

Feyenoord is er toch nog in geslaagd om voor haar supporters extra kaarten te bemachtigen voor de wedstrijd AS Nancy-Feyenoord op donderdag 30 november aanstaande (20.45 uur). De Fransen wisten door een deel van de eigen aanhang te verplaatsen 250 extra stoelen voor Feyenoord-supporters vrij te maken. Feyenoord kan hierdoor beschikken over 1280 kaarten. De 250 kaarten zijn vanaf zaterdag 25 november om 09:00 uur voor houders van een Europese Clubkaart, Diamond-, Gold- of Silvercard verkrijgbaar bij Ticketbox. De prijs bedraagt € 26,65.
Inmiddels bereiden de Franse autoriteiten zich voor op een rood-witte invasie. Honderden Feyenoord-supporters hebben buiten Feyenoord om kaarten voor het duel weten te bemachtigen. Feyenoord, AS Nancy en de Franse politie houden de rekening met de komst van zo’n 3.000 Feyenoord-supporters. Een deel van de Rotterdamse aanhang zal zich dus buiten de reguliere bezoekersvakken bevinden. Feyenoord zal op deze bezoekersvakken uitsluitend supporters toelaten die in het bezit zijn van de juiste kaart en een eigen persoonsgebonden uitkaart.

Feyenoord hoopt uiteraard dat Het Legioen zich in Nancy van haar beste kant zal laten zien en rekent hier ook gewoon op. Supporters kunnen zich geen misstappen veroorloven omdat dit wel eens grote nadelige gevolgen voor de club zou kunnen hebben. De naam van Feyenoord ligt wat dit betreft nog vers in het geheugen. Op 16 december 2004 deden zich in het centrum van Basel ongeregeldheden voor met Feyenoord-supporters. Op 24 februari 2005 ontsierden incidenten de wedstrijd Feyenoord-Sporting Lissabon.