Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SPECIALE TOEGANGSREGELING VOOR JUBILEUMKAARTHOUDERS

Houders van een Gouden Jubileumkaart zijn zaterdag tijdens de Jubileumdag verzekerd van toegang tot het stadion. Feyenoord heeft hiervoor een speciale regeling getroffen met de veiligheidsinstanties. Circa 3800 houders van een Gouden Jubileumkaart (speciale seizoenkaart voor het Jubileum) zullen al om 09:30 uur toegang tot het stadionterrein krijgen.
Hun kaart geeft recht op een extra voordeel deze dag, zij mogen al eerder een plek op de tribune opzoeken. Enkel op vertoon van de apart verkregen toegangskaart kan toegang tot het stadionterrein worden verkregen, via de poort aan de Marathonweg met ‘Ingang Feyenoord Jeugdproject’.

Feyenoord hoopt op deze manier tegemoet te komen aan de supporters die aan het begin van vorig seizoen een Gouden Jubileumkaart kochten, in de veronderstelling dat de Jubileumdag niet vrij toegankelijk zou zijn. Dit was destijds uit veiligheidsoverwegingen het vooruitzicht, in verband met de verwachte grote toestroom van supporters. Houders van een Gouden Jubileumkaart zouden dan wél gratis naar binnen mogen.