PIJNLIJK LEERMOMENT VOOR ONDER 18 IN ENGELAND

Nederland Onder 18 heeft woensdag met 4-1 verloren van Engeland onder 18. Bij het oefenduel kwamen vier Feyenoord-junioren in actie: Norichio Nieveld, Glenn Kobussen, Hanne Hagary en invaller Raymond Watamaleo.
Oranje begon volgens trainer Koevermans redelijk aan de oefenwedstrijd. ‘We creëerden heel wat kansen en het doelpunt wat we in de eerste helft tegen kregen was eigenlijk een ongelukje’, zei de coach op de website van de KNVB. De tweede helft begon echter slecht voor de Nederlandse talenten. Een schot van 35 meter eindigde tot ieders verbazing in het doel van doelman Amezrine.

De Engelsen maakten er in de loop van de tweede helft nog twee, wat een 4-1 nederlaag betekende voor de jeugdinternationals.

Opstelling Oranje onder 18: Amezrine; Horsten, Nieveld, Ter Horst, Jallo; Kobussen, Haddad, Kuiper; Van den Berg, Hagary, Sabajo

Wissels Onder 18: 46’ Maguire voor Horsten, 46’ Olijve voor Kobussen, 55’Watamaleo voor Van den Berg, 66’ Pot voor Kuiper, 80’ Van Diermen voor Ter Horst.