Fanshop
Fanshop

ENKELE PLAATSEN FAMILY EVENT BESCHIKBAAR

Voetballen met Ron Vlaar, op de foto met Theo Lucius of een handtekening vragen aan Jonathan de Guzman: het kan allemaal tijdens het Feyenoord Family Event, van 4 t/m 7 mei op vakantiepark Het Meerdal. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus zorg dat u erbij bent!
Niet alleen zijn de hele selectie en technische staf aanwezig, ook zijn er tal van voetbalactiviteiten gepland. Zo is er de VoetbalChallenge met spectaculaire spelvormen als Pannavoetbal, Bungee soccer en Penalty schieten.* Er is het gehele weekend live entertainment en de allerkleinsten kunnen samen met Coentje dansen tijdens het Feyenoord Family Event. De rest houden we nog even geheim…

Ook Ben Wijnstekers en zijn assistenten komen weer langs met Feyenoord on Tour, waar de Kids hun voetbalkunsten kunnen showen tijdens de VoetbalClinic: een training gebaseerd op de Feyenoord jeugdopleiding. Echte fans doen mee aan de ultieme Feyenoord-Kennisquiz met fantastische prijzen! En natuurlijk kun je lekker zwemmen in de Aqua Mundo, relaxen in de sauna, heerlijk eten in één van de restaurantjes en nog veel meer!

U boekt het Feyenoord Family Event al vanaf € 72,- p.p.**, bel 0900 - 424 25 26 (20cpm) of kijk voor meer informatie op: www.centerparcs.nl/feyenoord.

* Voor enkele Family Event onderdelen geldt een leeftijdsgrens van 12 jaar
** Op basis volledige bezetting 6-persoons Economy cottage