Fanshop
Fanshop

KAMERAADJESWEDSTRIJD TEGEN AGOVV GAAT NIET DOOR

De Kameraadjeswedstrijd tussen Feyenoord en AGOVV, die gespeeld zou worden op 2 mei, gaat niet door. Feyenoord heeft besloten de wedstrijd af te gelasten in verband met de weinig overweldigende belangstelling. Feyenoord verwacht de Kameraadjes die reeds een kaart hadden besteld op korte termijn een passend alternatief te bieden. De mogelijkheid bestaat dat de aangeschafte kaarten kunnen worden gebruikt voor de oefenwedstrijd tegen Chelsea van 25 juli aanstaande.
Feyenoord kan gezien het competitieverloop nog geen toezeggingen doen omtrent het duel met de Londenaren. Indien Feyenoord via de play-offs in de Intertoto terecht komt, wordt Feyenoord-Chelsea uit het oefenprogramma geschrapt. Na de ontknoping van de competitie kunnen daarom pas definitieve toezeggingen worden gedaan over het alternatief voor de Kameraadjes.

Uiteraard is het ook mogelijk om in plaats van de bekendmaking van dat alternatief af te wachten het verschuldigde bedrag terug gestort te krijgen. Informatie daarover is te lezen in de brief die dinsdag is verstuurd aan alle jeugdige supporters die toegangskaarten voor Feyenoord-AGOVV hadden besteld.