Fanshop
Fanshop

DONDERDAG START VOORVERKOOP FC GRONINGEN-FEYENOORD

De voorverkoop voor de eerste play-off wedstrijd uit bij FC Groningen start morgen (donderdag) voor Feyenoord-supporters. De wedstrijd op donderdag 10 mei in de Euroborg begint om 20.00 uur. De Groningse autoriteiten hebben bepaald dat Feyenoord-supporters de wedstrijd alleen per verplichte buscombi kunnen bezoeken. Het belang van de wedstrijd, alsmede enkele incidenten tussen supporters van beide clubs in Rotterdam op zondag 8 april jongstleden vormden hiervoor de voornaamste argumenten. Feyenoord-supporters die de wedstrijd willen bezoeken hebben de keuze uit twee opstapplaatsen: De Kuip in Rotterdam en de parkeerplaats van Discotheek Skopje in Beilen.
Hoewel Feyenoord natuurlijk hoopt dat zoveel mogelijk supporters het elftal tijdens deze belangrijke wedstrijd zullen steunen, wordt rekening gehouden met een minimale belangstelling. Om die reden start voor alle uitkaarthouders de voorverkoop tegelijkertijd. Zowel de houders van een Diamond-, Gold- als Silvercard kunnen dus vanaf donderdag 3 mei bij Ticketbox terecht. De prijs van een combikaart is € 28,00.

Het bezoeken van uitwedstrijden in de play-offs is overigens niet van invloed op de toekenning van uitkaarten voor het nieuwe seizoen.