Fanshop
Fanshop

FEYENOORD PAKT UIT IN EMMEN

Feyenoord slaat aanstaande zaterdag haar vleugels uit bij de voetbalvereniging Drenthina in Emmen. De amateurclub, officieel amateur-partner van Feyenoord, bestaat in 2007 zestig jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert vv Drenthina samen met de Rotterdamse club ‘Feyenoord op Lokatie’.
Vanaf 10.00 uur nemen zo’n 150 kinderen deel aan Feyenoord on Tour, de Feyenoord-voetbalclinic onder leiding van oud-aanvoerder van Feyenoord én het Nederlands Elftal Ben Wijnstekers. Vanaf 17.00 uur nemen de A1 en B1 van Drenthina het op tegen leeftijdgenoten van Feyenoord. ’s Avonds bestaat de mogelijkheid voor leden van Drenthina en andere belangstellenden om in discussie te gaan met de clubleiding van Feyenoord. Een Feyenoord-forum dat bestaat uit onder meer commercieel directeur Chris Woerts, technisch manager Peter Bosz en Ben Wijnstekers is aanwezig om zaken rond Feyenoord toe te lichten De presentatie van de forumavond is in handen van Ronald van der Geer, onder andere bekend van het NOS radioprogramma Langs de Lijn.

Coentje, mascotte van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes, zal de gehele dag op het complex van Drenthina aanwezig zijn en is uiteraard beschikbaar voor het nemen van foto’s. Supporters met vragen over kaartverkoop, seizoen- of clubkaarten kunnen vanaf 10.00 uur terecht bij medewerkers van Feyenoord Klantenservice. Niet alleen kan informatie worden verkregen, ook kunnen ter plekke kaarten worden besteld en betaald. En voor supporters die hun Feyenoord-collectie willen uitbreiden is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de Feyenoord Fanshop, die eveneens de gehele dag op het complex van Drenthina aanwezig en geopend zal zijn.