Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD OPENT COMPETITIE TEGEN FC UTRECHT

Voor Feyenoord begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie op 19 augustus in Stadion Galgenwaard, waar FC Utrecht de tegenstander is. Een week later volgt de eerste thuiswedstrijd voor de Rotterdammers. In De Kuip moet Feyenoord het op 26 augustus opnemen tegen NAC Breda. Dat blijkt uit het competitieschema dat dinsdag officieel is bevestigd.
De eerste topper staat voor Feyenoord op 23 september op het programma. De Stadionclub gaat dan op bezoek bij de huidig landskampioen, PSV. De eerste Klassieker van het seizoen wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd tegen Ajax staat voor 11 november op het programma. De tweede keer dat de ploegen elkaar treffen in competitieverband zal zijn op 3 februari in de Amsterdam Arena.

Op Tweede Kerstdag, 26 december, komt Sparta op bezoek in De Kuip. Op eerste Paasdag, 23 maart, treffen de ploegen elkaar wederom, maar dan op Het Kasteel. De reguliere competitie wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Roda JC op zondag 20 april. Tien dagen later vangen de play-offs om Europa Cup-voetbal aan.

Op 1 januari 2008 start officieel het jubileumjaar van Feyenoord, waarin de club honderd jaar bestaat. In dit jaar staan onder meer een feest in Ahoy, diverse tentoonstellingen en een Jubileum Toernooi op het programma.

Klik hier voor het volledige competitieschema van Feyenoord.

Let op!
- aanvangstijden van de uitwedstrijden zijn nog niet bekend
- speeldata en aanvangstijden kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen
- aan dit schema kunnen geen rechten worden ontleend

In samenwerking met MarkThisDate is het heel eenvoudig om het speelschema van Feyenoord in je digitale agenda te zetten. Bijvoorbeeld in Microsoft Outlook. Hiervoor download je het speelschema bestandje en importeer je dit bestandje naar je agenda. Met een paar muisklikken ben je klaar. Wij zullen dit schema gedurende het seizoen aanvullen en actueel houden.

Hoe werkt het bijvoorbeeld voor Microsoft Outlook:
- Download hier het bestandje van de site van MarkThisDate.com
- Ga naar je Outlook
- Kies binnen de optie: ‘Bestand’ voor ‘Importeren en exporteren’
- Kies voor de actie: ‘Een iCalendar- of vCalendar-bestand (.vcs) importeren’ [Volgende>]
- Kies het bestandje dat je bij stap 1 hebt gedownload van de site
KLAAR !

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij je graag naar MarkThisDate.com