Fanshop
Fanshop

KRAS EN FEYENOORD GAAN SAMENWERKING AAN

Feyenoord en KRAS gaan nauw samenwerken. De club en de reisorganisatie kwamen een marketing partnership voor de komende seizoenen overeen. KRAS zal onder andere het busvervoer van de selectie naar uitwedstrijden verzorgen. Zo krijgt de selectie voor het eerst de beschikking over een eigen, vaste spelersbus. ‘De samenwerking met KRAS neemt ons een hoop zorgen uit handen‘,aldus commercieel directeur Chris Woerts namens Feyenoord.
KRAS is sinds jaar en dag inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle direct seller. Naast touringcaractiviteiten waar het bedrijf groot mee is geworden, is KRAS ook zeer succesvol met haar touroperating-activiteiten. Daarnaast heeft KRAS één van de best bezochte internetsites binnen de reisbranche en ziet de onderneming haar internet boekingskanaal gestaag groeien.  

Feyenoord en KRAS gaan in ieder geval de komende twee seizoenen zeer nauw samenwerken. Zo zal KRAS voor Feyenoord het busvervoer en de vliegreizen van de selectie verzorgen naar uitwedstrijden en trainingskampen. Daarnaast worden ook alle reizen voor de businessclubleden en het supporterslegioen door KRAS georganiseerd. ‘KRAS is verheugd met deze samenwerking en we kijken er naar uit om onze reisexpertise te koppelen aan de representatieve uitstraling van Feyenoord’, aldus algemeen directeur Raymond Vrijenhoek van KRAS.