Fanshop
Fanshop

FEYENOORD STEVENT AF OP RECORDVERKOOP

Feyenoord stevent af op een record wat betreft de verkoop van seizoenkaarten. Op dit moment zijn er nog 2.500 kaarten beschikbaar. Mochten deze kaarten ook verkocht worden, dan zullen bij de risicowedstrijden alle beschikbare 42.000 plaatsen bezet zijn. Het zal dan voor het eerst in de historie van Feyenoord zijn dat er geen vrije verkoop bij deze risicowedstrijden plaats heeft.

Feyenoord wijst de supporters erop dat de club verwacht dat richting de start van de competitie er nog veel seizoenkaarten verkocht zullen worden. Om teleurstelling te voorkomen raadt Feyenoord daarom iedereen die nog een seizoenkaart wil kopen aan, om niet tot het laatste moment te wachten.

Omdat de capaciteit in het stadion bij niet-risicowedstrijden groter is, zijn er voor die wedstrijden waarschijnlijk wel kaarten in de losse verkoop beschikbaar. Op dit moment is ook de 11-wedstrijdenkaart nog te koop. Deze kaart geeft toegang tot elf door Feyenoord geselecteerde niet-risicothuiswedstrijden: Willem II, sc Heerenveen, Excelsior, De Graafschap, Heracles Almelo, AZ, Sparta, Vitesse, NEC, VVV Venlo en Roda JC. [informatie 11-wedstrijdenkaart]

Al vanaf de eerste training bleek de interesse voor ‘het nieuwe Feyenoord’ zeer groot. In totaal zagen bijna twintigduizend mensen de selectie voor komend seizoen de eerste stappen op het trainingsveld maken. Ook bij de oefenwedstrijden in de voorbereiding was de publieke belangstelling groot. Zo was de wedstrijd tegen Chelsea volledig uitverkocht. Ook komende woensdag op de Open Dag wordt grote drukte verwacht. De loketten van Feyenoord Klantenservice zijn deze gehele dag geopend om uw aanvraag in behandeling te nemen.

[informatie en beschikbaartheid Feyenoord seizoenkaart]