Fanshop
Fanshop

FEYENOORD BEREIKT OVEREENSTEMMING MET CHUN-SOO LEE

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met Chun-Soo Lee over een contract voor vier jaar. De aanvaller is vrijdag medisch gekeurd in Seoel en zal zo spoedig mogelijk na afhandeling van de formaliteiten in De Kuip arriveren. Feyenoord bereikte eerder al een akkoord met de club van Lee, Ulsan Hyundai FC. Technisch directeur Peter Bosz gaf vrijdagochtend al aan dat Feyenoord met man en macht aan het werk zou gaan om ook de laatste zaken met de speler af te handelen. Enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt is dit gelukt. Over de transfersom worden geen mededelingen gedaan.
Lee is een speler die uitgebreid is gescout en bekeken door Feyenoord. De Zuid-Koreaan heeft al ervaring met het Europese voetbal. Eerder speelde hij voor het Spaanse Real Sociedad en Numancia. Hij was namens Zuid-Korea actief op twee WK’s. Feyenoord had hem al lang op het lijstje met beoogde versterkingen staan. Na het afketsen van de transfer van Luque verlegde Feyenoord de interesse meteen naar Lee.

Bosz: ‘We volgen hem al langer. We hebben ook met Pim Verbeek en Dick Advocaat, die allebei bondscoach zijn geweest bij Zuid-Korea, gepraat. Ze waren zeer positief. Daarnaast gaven ze ook een positieve mening over Chun-Soo als mens en professional.’