Fanshop
Fanshop

CHUN-SOO LEE IS GELAND

Chun-Soo Lee is zaterdagavond geland op luchthaven Schiphol. De Zuid-Koreaan stapte omstreeks half 8 samen met twee zaakwaarnemers uit het vliegtuig. Vanaf het vliegveld werden de drie opgehaald door spelersbegeleider Jan Mastenbroek. Voor hun landing op Schiphol hadden Lee en zijn begeleiders een tussenstop in Frankfurt gemaakt. Lee zal zondagmiddag op de tribune van het Philips Stadion plaatsnemen, om zijn nieuwe ploeggenoten voor het eerst in actie te zien, in de wedstrijd tegen PSV.
Maandag zal Lee op een persconferentie officieel worden gepresenteerd. De aanvaller is speelgerechtigd voor het duel van komende woensdag met FC Utrecht in de tweede ronde van de beker. Lee werd drie weken geleden al vastgelegd door Feyenoord, maar wegens het afwikkelen van enkele formaliteiten liet zijn komst naar Nederland nog even op zich wachten.


Om zijn land te mogen verlaten, wachtte hij in eerste instantie op toestemming van het Zuid-Koreaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Die toestemming, die in zijn paspoort moest worden bijgeschreven, heeft hij inmiddels gekregen. Ook zijn werkvergunning is in orde. Het wachten was de afgelopen dagen nog op het moment dat Lee zijn Machtiging Voorlopig Verblijf (MVV) bij de Nederlandse ambassade in Seoul kon komen ophalen.