Fanshop
Fanshop

‘FEYENOORD OP LOCATIE’ NAAR DEN HELDER

Feyenoord-supporters die woonachtig zijn in (de omgeving van) Den Helder, kunnen op woensdag 17 oktober een bezoek brengen aan ’Feyenoord op Locatie’. Op het terrein van FC Den Helder, amateurpartner van Feyenoord, hebben dan tal van Feyenoord-gerelateerde activiteiten plaats. De dag wordt afgesloten met een forumavond. De toegang is uiteraard gratis.
Vanaf 12.00 uur wordt door talloze kinderen deelgenomen aan ‘Feyenoord on Tour’, de voetbalclinic onder leiding van oud-speler, - aanvoerder en -international Ben Wijnstekers.. Mensen met algemene vragen over Feyenoord, kaartverkoop en seizoenkaarten (of het aanvragen daarvan) kunnen terecht bij medewerkers van Feyenoord Klantenservice. Op het complex van FC Den Helder wordt hiertoe een mobiel kantoor ingericht.
 
Feyenoord-artikelen zijn te koop in de Feyenoord Fanshop. Jonge Feyenoord-supporters kunnen persoonlijk kennis maken met Coentje, de mascotte van Juniorclub Kameraadjes. Coentje is de hele dag bij de FC Den Helder aanwezig. Aan het einde van de middag wordt er ook nog gevoetbald. Om 15.00 uur neemt FC Den Helder B1 het op tegen hun leeftijdsgenoten van Feyenoord B2, een uur later speelt de C1 van de organiserende vereniging tegen de C2 van Feyenoord.
 
’s Avonds wordt een forumavond georganiseerd, waar onder andere Financieel Directeur Onno Jacobs en Teammanager Bas van Noortwijk aanwezig zijn. De presentatie van deze forumavond is in handen van Peter Houtman, voormalig spits van Feyenoord en het Nederlands Elftal.