SAHIN GELIJK MET JONG TURKIJE

Nuri Sahin heeft zaterdagavond het eerste puntenverlies geleden met Jong Turkije. De middenvelder van Feyenoord speelde met de Turkse beloften gelijk tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië: 1-1.
De Turken waren de bovenliggende partij en kregen diverse kansen voor de winst. Zelfs een strafschop lieten de Turken onbenut. Sahin kreeg al na drie minuten een grote kans, maar kopte net naast het doel. Een benutte vrije trap bracht de Tsjechen vervolgens op voorsprong. De gelijkmaker viel in de 73ste minuut. Parlak kopte een hoekschop van Özkan binnen.

Door het gelijke spel vallen de Turken terug naar de derde plaats in de EK-kwalificatiereeks. Zij hebben twee duels minder gespeeld dan lijstaanvoerder Oekraïne. In maart speelt het elftal van Sahin de volgende wedstrijd, tegen het nog puntloze Liechtenstein.