Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

JULIO CRUZ NEEMT DVD IN ONTVANGST

Julio Cruz heeft de vierde DVD in de serie Feyenoord Voor Altijd in ontvangst genomen. Op die DVD is een reconstructie te zien van de legendarische wedstrijd Feyenoord-Juventus. Met twee goals speelde Cruz daarin een hoofdrol. 'Ik herinner me die wedstrijd nog heel goed. Het zijn mooie herinneringen, vooral omdat de mensen die wedstrijd nog steeds koesteren. Dat doet me ontzettend goed', zei Cruz, die even in Nederland was om met Internazionale tegen PSV te spelen.

Cruz, de man die drie seizoenen voor Feyenoord speelde, was met zijn enige goal de matchwinner in Eindhoven. Het interview met Julio Cruz is vrijdag (Digitenne) en zaterdag (RTL) in Feyenoord TV te zien.

Cruz had, nadat hij de DVD met reconstructies van Feyenoord-Juventus en Feyenoord-Tottenham Hotspur in ontvangst had genomen, aan het einde van het gesprek nog een boodschap voor de supporters in Rotterdam. 'Toen ik wegging had ik de woorden noch het juiste moment om ‘tot ziens’ te zeggen tegen de fans van Feyenoord. Maar nu wil ik graag zeggen, dat zij mij nergens voor moeten bedanken. Ik ben degene die dankbaar is. Voor de kans om in Europa te komen spelen en om me te laten zien in Europa. Ik groet iedereen. Laten we hopen dat we dit jaar weer eens een kampioenschap kunnen vieren.'

Koop hier de DVD online.