Fanshop
Fanshop

FEYENOORD – AZ NAAR 30 JANUARI

De wedstrijd Feyenoord tegen AZ wordt op woensdag 30 januari gespeeld. Dat heeft de KNVB vrijdag vastgesteld. De topper werd afgelopen zondag afgelast, in verband met politiestakingen. Het duel vangt aan om 20:45 uur. De wedstrijd tussen Ajax en PSV wordt op hetzelfde tijdstip gespeeld.
Manager competitiezaken Bert van Oostveen van de KNVB zegt op de website van de voetbalbond dat deze uitkomst het maximaal haalbare resultaat was. ‘Er zijn veel redenen te bedenken om dit soort wedstrijden in het weekend te willen spelen. Gemak voor het publiek, zowel in het stadion als voor de televisie, om er maar eens een te noemen. Daarbij heb je natuurlijk ook te maken met de veiligheidsorganisatie. Spelen in het weekend, zeker bij daglicht, brengt toch minder risico's met zich mee. Aangezien het onmogelijk was om deze wedstrijden binnen het huidige programma nog op een zaterdag of een zondag in te plannen was dit naar omstandigheden de beste oplossing.’

Gekochte kaarten voor de wedstrijd tegen AZ blijven geldig voor 30 januari. Supporters die deze dag absoluut niet in staat zijn om het duel te bezoeken, kunnen vanaf 7 januari hun kaart inwisselen bij het loket van Feyenoord Klantenservice, of hun kaart vóór 14 januari insturen naar Feyenoord. Uiteraard worden deze kaarten vergoed. Voor nadere informatie over deze procedure, klik hier.