Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD EN METTERWOON VASTGOED VERLENGEN OVEREENKOMST

Feyenoord en Metterwoon Vastgoed B.V. zijn een driejarige verlenging van het bestaande Preferred Partnership overeengekomen. Hiertoe ondertekenden Chris Woerts namens Feyenoord en Ab Diender namens het vastgoedbedrijf donderdagavond in De Kuip een nieuwe verbintenis tot en met 30 juni 2011. ‘Het doet ons een genoegen dat de overeenkomst met Metterwoon Vastgoed verlengd is’, aldus Commercial Director Chris Woerts namens Feyenoord. ‘Metterwoon Vastgoed is sinds de jaren ’90 een zeer trouwe en loyale partner van Feyenoord. Feyenoord is Metterwoon Vastgoed zeer erkentelijk voor het in ons gestelde vertrouwen’.

Het Haagse Metterwoon Vastgoed B.V. is actief sinds 1975 en één van de grotere particuliere vastgoedbeleggers in Nederland. De organisatie beheert zo'n 8.500 woningen, winkels, winkelcentra, bedrijfspanden en hotels, voornamelijk in de Randstad.

Feyenoord en Metterwoon blijven partners. Van links naar rechts: Feyenoords commercial manager Dick de Heus, Ab Diender van Metterwoon Vastgoed en Chris Woerts.