Fanshop
Fanshop

AZ-FEYENOORD OPNIEUW DUPE ACTIES VAKBONDEN

Het duel AZ- Feyenoord gaat zondag niet door. De burgemeester van Alkmaar zag zich zaterdagochtend genoodzaakt de wedstrijd te verbieden, omdat de politiebonden ACP en ANPV opnieuw een staking hebben aangekondigd. Daardoor is onvoldoende politiepersoneel beschikbaar. ‘Wij zijn geen partij in dit conflict, maar worden er steeds weer in meegetrokken. We vinden het zeer teleurstellend dat de politiebonden hun strijd opnieuw over de rug van de clubs en de toeschouwers uit willen vechten’, aldus Onno Jacobs namens Feyenoord. ‘Dit kost de clubs elke keer weer een hoop geld en verziekt het voetbalweekend voor miljoenen liefhebbers.’ De KNVB heeft de wedstrijd nu in eerste aanleg vastgesteld op woensdag 12 maart, aanvang 20.00 uur.

Supporters die een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd van zondag 9 maart, kunnen via het klachtenformulier melden indien zij niet op de nieuwe wedstrijddatum kunnen.

Supporters die geen kaart hadden gekocht voor de wedstrijd AZ-Feyenoord, maar wel de wedstrijd willen bezoeken op de nieuwe wedstrijddatum, kunnen dit via het klachtenformulier kenbaar maken aan Feyenoord Klantenservice.

Maandagmiddag zal Feyenoord de definitieve procedure bekend maken. Ook zal aan de supporters die een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd van 9 maart een nieuwe infomail worden verstuurd.