Fanshop
Fanshop

SEIZOENKAARTHOUDERS VOORRANG BIJ KAARTVERKOOP BEKERFINALE

Feyenoord stelt zijn seizoenkaarthouders als eerste in de gelegenheid om een kaart te kopen voor de bekerfinale van zondag 27 april tegen Roda JC. Zodra de verkoop start kan elke seizoenkaarthouder trachten een kaart te bemachtigen. Voorlopig zijn ongeveer 17.000 kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar. Op een verzoek vanuit de club om meer kaarten te verkrijgen is in eerste instantie negatief vanuit de KNVB gereageerd. De kaartverkoop voor de finale zal uiterlijk op 5 april a.s. starten. Hierover wordt nog een bericht naar buiten gebracht.
Feyenoord heeft er bewust voor gekozen om alle seizoenkaarthouders gelijke rechten te bieden. Bij eerdere gelegenheden werd voorrang verleend aan de houders van een uitkaart. Zo kon het gebeuren dat een supporter die pas een paar jaar een seizoenkaart had maar wel uitwedstrijden bezocht voorrang kreeg op iemand die pakweg 40 jaar een seizoenkaart heeft maar niet naar uitwedstrijden gaat. Volgens Feyenoord zou het te veel seizoenkaarthouders te kort doen wanneer aan uitkaarthouders voorrang verleend zou worden. Omdat er officieel nog geen overleg heeft plaats gehad tussen Feyenoord, de KNVB en Roda JC is de exacte wijze van verkoop nog niet bekend. Zodra dat het geval is zal Feyenoord dat direct via deze website melden.

Mochten er na de verkoopperiode voor seizoenkaarthouders nog kaarten over zijn dan stelt Feyenoord ook haar clubkaarthouders nog in de gelegenheid om kaarten te kopen. De verwachting is echter dat dit niet aan de orde zal zijn. Seizoenkaarthouders die hun betalingsverplichtingen jegens Feyenoord niet zijn nagekomen komen niet in aanmerking voor een kaart.