Fanshop
Fanshop

FEYENOORD-INTERNATIONALS TERUG IN NEDERLAND

De Nederlandse internationals van Feyenoord – Giovanni van Bronckhorst, Tim de Cler en Henk Timmer – zijn zondagavond teruggekeerd in Nederland. Zij verlieten rond half zeven ’s avonds het hotel in Lausanne en vlogen vervolgens vanaf Genève naar Schiphol. Daar landde het vliegtuig omstreeks half tien.
Van Bronckhorst kwam in drie van de vier gespeelde wedstrijden op het EK als basisspeler in actie. Zowel tegen Italië (3-0 winst), Frankrijk (4-1 winst) als Rusland (3-1 verlies) werd hij als linksback geposteerd. Voor de Feyenoorder betekende het duel met Rusland in de kwartfinale zijn 81ste interland. Hierdoor is hij gestegen naar de achtste plaats op de ranglijst van recordinternationals. De 33-jarige Van Bronckhorst gaf na de wedstrijd van afgelopen zaterdag te kennen dat hij nog geen beslissing heeft gemaakt of hij beschikbaar blijft voor Oranje.
 
Tim de Cler speelde in de groepswedstrijd tegen Roemenië (2-0 winst) negentig minuten. Henk Timmer was de enige speler van de Nederlandse selectie die niet in actie kwam op het afgelopen EK.