Fanshop
Fanshop

GROTE BELANGSTELLING VERWACHT VOOR EERSTE TRAINING

Feyenoord verwacht komende zaterdag grote drukte bij de eerste training van het seizoen. De capaciteit van de tribunes rond het trainingsveld voor De Kuip is ten opzichte van vorig seizoen, toen vanwege de massale belangstelling meer tribuneplaatsen werden gecreëerd, in tact gehouden. Hierdoor zullen evenveel supporters als vorig jaar verzekerd zijn van een zitplaats langs het veld. Gezien de verwachte drukte raadt Feyenoord alle supporters aan om met het openbaar vervoer naar de eerste training te komen.
De spelers en technische staf zullen zaterdag tussen tien voor elf en elf uur het veld betreden. Om het verloop van de dag in goede banen te leiden, en de veiligheid van publiek en spelers te waarborgen, is het voor de spelers op weg naar het veld noodgedwongen niet toegestaan om handtekeningen uit te delen, voor foto’s te poseren of interviews te geven. Feyenoord verzoekt eenieder om hun begrip en medewerking. Na afloop van de training en rondom de reguliere trainingen in de komende weken zullen de spelers en trainers zoals altijd vaak beschikbaar zijn.
 
De eerste training wordt feestelijk omlijst met sfeeracties van het Feyenoord Tifo-team. Ook om het trainingsveld is van alles te doen en te beleven. Zo kunnen de jongste supporters op P2 met een snelheidsmeter testen hoe hard ze kunnen schieten en voetballen in een Feyenoord on Tour-boarding. Daarnaast hebben de Feyenoord Juniorclub, Het Legioen, Feyenoord merchandising en de Feyenoord Supportersvereniging ieder een eigen stand.
 
De tweede training van de dag start om 15:00 uur. Deze wordt traditioneel afgewerkt in het uittenue van dit seizoen.