Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

‘EEN EENMALIGE GEBEURTENIS, DAAR WIL IK BIJ ZIJN’

Supporters die een kaart kopen voor het Feest van de Eeuw maken kans op een vergoeding van hun seizoenkaart. Hiervoor dient de barcode van de toegangskaart ingevuld worden op de website van het Feest van de Eeuw. Enkele winnaars van deze actie zullen de komende periode uitgelicht worden op deze site. De tweede is Patrick Kemna uit Spijkenisse.
Patrick Kemna zegt er voor zichzelf nog niet helemaal uit te zijn. Hij bezocht de website van het Feest van de Eeuw al eerder, maar stemmen deed hij nog niet. ‘Er zijn ook zoveel momenten waar je uit kan kiezen. Ik ben er nog niet helemaal uit waar ik zelf op ga stemmen.’
 
Zijn persoonlijke hoogtepunten kan hij zo opnoemen: de kampioenschappen van ’93 en ’99, de handvol KNVB bekers die vanaf de jaren negentig werden binnen gesleept, de UEFA Cup in 2002 en de strijd op de Europese Super Cup die daarop volgde. Maar een Feest van de Eeuw is juist ook een mooie gelegenheid om momenten uit een verder verleden voor de eerste keer echt te beleven.
 
‘Natuurlijk heb ik veel gehoord over de Europa Cup in 1970, maar zelf was ik toen nog niet eens geboren’, zegt hij. Bij het Feest van de Eeuw zou hij dat wel eens in kunnen halen. ‘Het wordt een eenmalige gebeurtenis, ik denk dat Feyenoord heel groot gaat uitpakken, daar wil ik bij zijn.’
 
Stemmen op momenten voor het Feest van de Eeuw en kans maken op vergoeding van uw seizoenkaart kan tot 2 augustus via www.feestvandeeeuw.nl.
 
De andere drie winnaars van deze week, die hun seizoenkaart vergoed krijgen:
- E.A. van der Knaap uit Rotterdam
- M.J.P. Welzen uit Schinnen
- V. Smulders uit Spijkenisse
De winnaars hebben inmiddels allen bericht ontvangen.