Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BIJZONDER GROEPSUITJE VOOR SELECTIE

De Feyenoord-selectie heeft woensdagavond een bijzonder groepsuitje meegemaakt. Spelers, technische en medische staf en al hun partners bezochten de musical Les Misérables in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Tussen de pittige trainingsweken van de afgelopen tijd, was het uitje een welkome afwisseling voor de spelersgroep.

De Feyenoorders genoten dan ook met volle teugen van de musical die draait om het leven van Jean Valjean, die het na vrijlating uit een strafkamp tot burgemeester van een Frans dorp schopt. In de musical zijn onder meer rollen weggelegd voor Carlo Boszhard en René van Kooten.



Na een groots slotakkoord van de musical en een staande ovatie voor de makers ervan, werd de selectie op het podium geroepen. Daar gingen de Feyenoorders voor het oog van diverse fotografen en cameraploegen op de foto met de volledige cast van de voorstelling.



Donderdag staat er voor de selectie nog één training op het programma, voordat een dag later de aftrap wordt gegeven voor het Feyenoord Jubileumtoernooi.