Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SELECTIE GAAT NIET WANDELEN, MAAR WINKELEN

Hoewel er zaterdagmiddag een wandeling op het programma stond voor de selectie, werd daar vanwege de warmte op het laatste moment vanaf gezien. Omdat het kwik in Konya rond de 35 graden Celsius schommelde, werd besloten om een overdekt winkelcentrum in de buurt van het hotel te bezoeken. Daar konden spelers en stafleden even ontspannen, ter voorbereiding op de wedstrijd van zaterdagavond. Ook hier was het nog steeds warm, maar de Feyenoorders konden er in ieder geval even ontsnappen aan de brandende zon.
In de ochtend had in het hotel eerst een teambespreking plaatsgevonden. Vervolgens stapten de Feyenoorders na een lunch in twee bussen, die hen naar het nabij gelegen shoppingcentrum Real bracht. In het splinternieuwe winkelcentrum liepen de spelers een rondje en vergaapten ze zich aan etalages vol met kleding en elektrische apparatuur.



Na een kop koffie bij een van de restaurants in het winkelcentrum, werd de terugreis naar het hotel weer ingezet. Hier volgt zaterdagavond een licht diner, waarna wordt afgereisd naar het Ataturk Stadion. Daar zal Feyenoord het om 20:00 uur (19:00 uur Nederlandse
tijd) opnemen tegen Konyaspor.