Fanshop
Fanshop

LUCIUS EN HOFLAND HERVATTEN GROEPSTRAINING

Theo Lucius en Kevin Hofland hebben donderdagmiddag tijdens Feyenoords derde training op het voormalig veld van Egelantier Boys voor het eerst weer volledig met de groep meegetraind. De twee kwamen donderdagmorgen nog individueel in actie op het trainingsveld voor De Kuip, samen met conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof. Voor Hofland was het de allereerste keer dit seizoen dat hij de volledige groepstraining volgde. Hij was de afgelopen maanden herstellende van een enkeloperatie. Lucius kampte met een hamstringblessure.
 
Naast Hofland en Lucius trainde ook Jonathan de Guzman donderdagmiddag volledig met de groep mee. De middenvelder leek voluit te kunnen trainen, zonder hinder van zijn lies. Ook Nicky Hofs, die een lichte voetblessure heeft, deed volledig met de groep mee.
 
 
Tim de Cler en Henk Timmer, die woensdagavond nog in Moskou op de bank zaten bij het Nederlands elftal, kwamen iets later dan de selectie en de beloften aan op het trainingsveld. Na een korte warming-up sloten zij zich aan bij respectievelijk de groep en keeperstrainer Patrick Lodewijks. Giovanni van Bronckhorst, die woensdagavond een volledige wedstrijd speelde met Oranje, ontbrak donderdag nog op de training.