Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

LANDZAAT, BRUINS EN VAN DIJK OP WEG TERUG

Denny Landzaat, Luigi Bruins en Rob van Dijk hebben maandag de training hervat. De drie kampten afgelopen dagen allen met een lichte bovenbeenblessure, maar konden maandag alweer gewoon in actie komen. Van Dijk is volledig hersteld en kan zaterdag dus op de bank plaatsnemen, bij de wedstrijd tegen FC Volendam. Bruins en Landzaat verlieten de training van maandag nog wel voortijdig, maar ook voor hen zijn de vooruitzichten voor zaterdag gunstig.
In totaal kwamen maandag slechts zes spelers in actie tijdens de groepstraining. Naast Landzaat en Bruins waren dat Leroy Fer, André Bahia, Serginho Greene en Michael Mols. Vanwege de kleine groep besloot Verbeek, die zelf ook aan diverse oefeningen meedeed, om de training niet op de velden aan de Krabbendijkestraat, maar op het trainingsveld naast De Kuip af te werken.

Ron Vlaar en Roy Makaay trainden evenals Kermit Erasmus apart van de groep. De eerste twee deden dit met hersteltrainer Bjorn Rekelhof, terwijl Erasmus individuele oefeningen met fysiotherapeut Dennis Lion deed.

Naast de Nederlandse internationals Giovanni van Bronckhorst, Henk Timmer en Tim de Cler ontbrak ook John Dahl Tomasson wegens interlandverlichtingen. De aanvaller stond afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd Denemarken tegen Hongarije (0-0) in de basis, maar werd na 68 minuten vervangen. Tomasson heeft geen reactie op die wedstrijd gekregen en zal zich waarschijnlijk aan het eind van de week weer bij de selectie voegen.