TIMMER, DE CLER EN VAN BRONCKHORST BIJ ORANJE

Henk Timmer, Tim de Cler en Giovanni van Bronckhorst zijn opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen achtereenvolgens IJsland en Noorwegen. Het duel met IJsland wordt op zaterdag 11 oktober om 20:45 uur gespeeld in De Kuip. Vier dagen later is Noorwegen in Oslo de tegenstander. De aftrap van die wedstrijd is om 19:00 uur.

Bondscoach Bert van Marwijk nam in totaal twintig spelers op in zijn voorlopige selectie. Op vrijdag 3 oktober wordt de definitieve selectie voor de twee WK-kwalificatiewedstrijden bekend gemaakt.
 
De voorlopige selectie ziet er als volgt uit:
Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord)
 
Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Atlético Madrid), Joris Mathijsen (Hamburger SV), André Ooijer (Blackburn Rovers)
 
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Orlando Engelaar (Schalke 04), Nigel de Jong (Hamburger SV), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (AZ)
 
Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuijt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic)
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×