Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

BUIJS EN DE GUZMAN OP WEG TERUG

Danny Buijs en Jonathan de Guzman hebben woensdagmiddag na blessureleed beiden weer voor een deel met de groep meegetraind. De twee middenvelders zijn nog niet zo ver in hun herstelproces dat zij de volledige training met de groep mee kunnen maken. Buijs en De Guzman deden enkele oefeningen mee, maar lieten de partijvormen aan het eind aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan werkten zij individueel aan hun herstel. De verwachting van de medische staf is dat beide spelers op tijd fit zijn voor de eerst komende competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Willem II op zondag 19 oktober.
Gertjan Verbeek trainde vanwege de komende interlands met een uitgedunde selectie. Op het voormalig terrein van Egelantier Boys aan de Krabbendijkestraat liet de trainer zijn spelers onder meer afwerken op de keepers Rob van Dijk en Darley en een positiespel doen.
 
Van Dijk en Darley verhuisden na de afwerkvorm onder leiding van Verbeek naar het naastgelegen veld waar Alex Pastoor met Jong Feyenoord aan de slag was. Ook bij de beloften stond namelijk een afwerkoefening op het programma.