Fanshop
Fanshop

FEYENOORD OP LOCATIE NAAR SEROOSKERKE

Feyenoord-supporters die woonachtig zijn in (de omgeving van) Serooskerke, kunnen op woensdag 15 oktober een bezoek brengen aan ‘Feyenoord op Locatie’. Sportpark Noordhout van VV Serooskerke wordt dan omgebouwd tot een Feyenoord-complex waar tal van activiteiten plaats zullen vinden. De toegang is gratis.
Het klapstuk van de dag wordt een forumavond, waarbij onder meer Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde aanwezig zal zijn. Supporters kunnen tijdens deze avond in discussie met Feyenoords beleidsbepalers. De presentatie van de forumavond is in handen van Peter Houtman.

Feyenoord op Locatie trapt af om 13:30 uur wordt er door een groot aantal kinderen deelgenomen aan ‘Feyenoord on Tour’, de voetbalclinic onder leiding van oud Feyenoord-speler Ben Wijnstekers. Ook zal de Feyenoord Klantenservice aanwezig zijn om algemene vragen over Feyenoord, vragen over kaartverkoop of aanvragen van een seizoenskaart te behandelen. Ook kan hier informatie worden verkregen over Het Legioen en de Kameraadjes.

Feyenoord-artikelen zijn die dag te koop in de speciaal gecreëerde Feyenoord Fanshop. De jonge Feyenoord supporters kunnen persoonlijk kennis maken met Coentje, de mascotte van Juniorclub Kameraadjes. Coentje zal de hele dag bij VV Serooskerke aanwezig zijn. Aan het einde van de middag worden er ook nog twee wedstrijden gespeeld. Om 17:00 uur neemt VV Serooskerke E het op tegen hun leeftijdsgenoten van Feyenoord. Op hetzelfde moment speelt de D van VV Serooskerke tegen de D van Feyenoord.