ISOUFI SCOORT VOOR WINNEND ORANJE ONDER 17

Het Nederlands elftal voor spelers onder de 17 jaar heeft zich zaterdag tijdens het EK-kwalificatietoernooi in Italië goed herpakt. Na het gelijkspel tegen Cyprus van afgelopen donderdag, was de ploeg van bondscoach Albert Stuivenberg ditmaal met 3-0 te sterk voor Letland. Shabir Isoufi tekende al in de twintigste minuut voor de 3-0 eindstand.
Naast Isoufi verschenen ook Osama Rashid en Nygel Velder aan de aftrap. Laatstgenoemde werd in de loop van de tweede helft naar de kant gehaald. Komende dinsdag staat voor Nederland de derde en laatste wedstrijd van het toernooi op het programma. Gastland Italië is dan de tegenstander. De nummers één en twee in de eindstand gaan door naar de volgende kwalificatieronde.