Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SPELERS WERKEN GEZAMENLIJK AAN HERSTEL

Terwijl de selectie van Gertjan Verbeek zich voorbereidde op het UEFA Cup-duel met CSKA Moskou, was het donderdagmiddag op het trainingsveld naast De Kuip een drukte van belang. Onder begeleiding van conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof werkten meerdere spelers aan het herstel van hun blessures.
Onder hen Danny Buijs, die op de weg terug is na liesklachten. De Feyenoorder liep de kwetsuur aan zijn lies enige weken geleden op, net op het moment dat hij hersteld was van een knieblessure. Het is nog onduidelijk wanneer Buijs de volgende stap in zijn herstelproces kan maken.



Naast Buijs trainde onder meer ook Jon Dahl Tomasson met Rekelhof op het bijveld. De Deen kampt met enkelklachten en kreeg vorige week te horen dat een operatie niet nodig is. Tomasson traint sinds vorige week individueel buiten en zijn herstel verloopt voorspoedig.



Denny Landzaat en Andwélé Slory kwamen op Varkenoord in actie. Beiden zijn al een stap verder in hun herstel. Beide spelers zijn op de weg terug na een hamstringblessure en hebben eerder deze week de groepstraining hervat. Hierbij volgen ze nog wel een aangepast programma waarbij ze sommige oefenvormen aan zich voorbij moeten laten gaan.