Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

FER NIET INZETBAAR WEGENS ZIEKTE

Leroy Fer zal donderdag niet mee afreizen naar Hardenberg, voor de bekerwedstrijd tegen HHC. De middenvelder is ziek en trainde daarom de afgelopen dagen al niet met de groep mee. Het is twijfelachtig of Theo Lucius bij de wedstrijdselectie zit. De verdediger blijft last houden van de teen die hij enkele weken geleden brak. Lucius leek aanvankelijk volledig hersteld van zijn kwetsuur, maar heeft te kampen met een ontsteking in de teen. ‘In het slechtste geval zijn we hem weer twee tot drie weken kwijt’, zei Gertjan Verbeek woensdag. Hij maakte verder bekend dat Luis Pedro zal aansluiten bij de wedstrijdselectie voor het duel met HHC Hardenberg.

Behoudens Fer en Lucius is een groot deel van de geblesseerde spelers bij Feyenoord op de weg terug. Jon Dahl Tomasson staat er van hen het beste voor. De aanvaller had vanwege zijn individuele programma woensdag vrij, maar zou mogelijk zondag aan kunnen sluiten bij de selectie voor de wedstrijd tegen FC Twente.

Danny Buijs, Jonathan de Guzman, Andwélé Slory en Denny Landzaat maakten woensdagochtend voor de eerste maal alle vier tegelijk weer de volledige groepstraining mee. Zij zouden alle vier aanstaande maandag speelminuten kunnen maken in de wedstrijd van Jong Feyenoord tegen Jong FC Dordrecht.