Fanshop
Fanshop

LANDZAAT EN MOLS MINIMAAL VIER WEKEN AAN DE KANT

Denny Landzaat en Michael Mols zijn zeker vier weken uitgeschakeld. Medisch onderzoek heeft maandag uitgewezen dat beide spelers een scheuring in hun hamstring hebben opgelopen. Diego Biseswar moet nog zeker twee weken toekijken. De aanvaller heeft knieklachten en werkt individueel aan zijn herstel. Indien dit voorspoedig verloopt, dan is de verwachting dat hij over twee weken weer kan aansluiten bij de groepstraining.
Voor Landzaat betekent de uitslag van het onderzoek een nieuwe tegenslag, nadat de middenvelder nog maar een week geleden zijn rentree bij Jong Feyenoord had gemaakt. Daarvoor was hij al lang afwezig geweest wegens hamstringklachten. De middenvelder verscheen dit seizoen in de eredivisie alleen de eerste wedstrijd tegen Heracles binnen de lijnen.

Mols viel vorige week in de slotfase van het duel met FC Twente geblesseerd uit. Aanvankelijk leek daags na de wedstrijd na medisch onderzoek de ernst van de blessure met een verrekking mee te vallen, maar na een volgend onderzoek op maandag bleek de schade met een scheuring toch groter dan verwacht.