Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD MAAKT KENNIS MET RIAZOR

Feyenoord heeft woensdagavond een pittige training afgewerkt in het Estadio Riazor. Toegezongen door tientallen supporters op de tribune kwamen alle 21 spelers die mee zijn afgereisd naar Spanje in actie. Jonathan de Guzman, die donderdagavond zeker niet in actie zal komen, maakte de hele training mee. Ook Andwélé Slory en Kevin Hofland, van wie Gertjan Verbeek eerder op de dag al te kennen gaf dat ze fit zijn om te spelen, maakten de hele oefensessie zonder problemen mee.

Voor Roy Makaay betekende de training een weerzien met het stadion, waarin hij in 2000 kampioen werd met Deportivo la Coruña.’Dat bracht leuke herinneringen met zich mee’, zei de aanvaller. ‘Bij de kampioenswedstrijd zat het stadion afgeladen vol en buiten stonden misschien nog wel meer mensen. Maar als ik donderdag terugkeer in dit stadion en het eerste fluitsignaal klinkt, zal ik negentig minuten lang alles voor Feyenoord geven en proberen de wedstrijd te winnen.’



Het grootste deel van de training stond woensdagavond in het teken van een partijvorm op een half veld. Verder was er plaats voor diverse trap- en passoefeningen, om op die manier gewend te raken aan de ondergrond in het stadion. Feyenoord keert donderdagavond terug in het Riazor, waar om 21:00 uur wordt afgetrapt voor de wedstrijd tegen Deportivo la Coruña.