Fanshop
Fanshop

WORDT FEYENOORD ROTTERDAMSE SPORTPLOEG VAN 2008?

Feyenoord is genomineerd voor de titel van Rotterdamse sportploeg van 2008. Tijdens het Rotterdam Sportstad Gala van donderdag 18 december aanstaande wordt bekend of de Rotterdammers de titel ook daadwerkelijk krijgen. Feyenoord neemt het in de verkiezing op tegen de roeiers van Skadi en de tafeltennissers van AA-Drink/FVT.

Bert van Marwijk maakt kans op de titel Rotterdamse sportcoach van 2008. De bondscoach en voormalig trainer van Feyenoord heeft in deze categorie concurrentie van judo-coach Chris de Korte en waterpolo-coach Robin van Galen.

Ook in de categorie Rotterdams sporttalent van 2008 maakt een Feyenoorder kans. Nadat vorig jaar Georginio Wijnaldum de prijs won, is dit jaar zijn ploeggenoot Leroy Fer genomineerd. De middenvelder moet het opnemen tegen een sumoworstelaar, een triatleet, een zwemster, een atlete en een voetbalster.

De organisatie van de Rotterdam Sportstad Awards is in handen van Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport en Sport en Recreatie. Op onderstaande links kunt u stemmen op Feyenoord, Van Marwijk en Fer.

Feyenoord en Van Marwijk
Stem hier

Leroy Fer 
Stem hier