Fanshop
Fanshop

JAN HERMANS TOEGEVOEGD AAN MEDISCHE STAF

Jan Hermans wordt toegevoegd aan de medische staf van Feyenoord. De fysiotherapeut en manueel therapeut, die een eigen praktijk heeft in Bergschenhoek, gaat vanaf woensdag aan de slag als coördinator van de medische staf. ‘Ik heb heel veel zin om bij Feyenoord te beginnen’, zegt Hermans in een eerste reactie. ‘Ik ben een geboren Schiedammer en van jongs af aan Feyenoorder. Als je dan door die club gevraagd wordt om er te komen werken, is dat prachtig. Ik hoop samen met mijn collega’s wat moois te kunnen betekenen voor de club.’
Hermans is al bekend met de huidige leden van de medische staf. Zo liep Mikael Kuijpers vroeger stage bij hem en heeft Dennis Lion cursussen gevolgd bij Hermans. De afgelopen week maakte de fysiotherapeut al kennis met de overige leden van de medische staf.

Het nieuwste lid van de medische staf is als kerndocent verbonden aan de Professional Master Opleiding Manuele therapie te Rotterdam en als docent aan de Master Opleiding Sportfysiotherapie te Utrecht. Hermans maakte bovendien tot een jaar geleden deel uit van het begeleidingsteam van honkbalvereniging Neptunus en neemt dinsdagavond afscheid als fysio- en manueel therapeut bij BVV Barendrecht.