Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het elfde en laatste nummer van het jaar onder meer een bezoek aan Dirk Kuyt in Liverpool. De aanvaller praat onder meer over zijn periode bij Feyenoord en zijn jaren bij Liverpool FC tot nu toe. Verder een interview met Willem van Hanegem, die openhartig praat over zijn gevoel voor Feyenoord.
Ook in Feyenoord Magazine: een bijzonder verhaal over drie spelers die in 1965 eenmalig namens Feyenoord in een wedstrijd van Ajax uitkwamen, een reportage over voetballen met kerst door de jaren heen, een gesprek met Gertjan Verbeek, die aan de hand van zijn passie voor boksen terugkijkt op de eerste seizoenshelft en een dubbelinterview met Michal Janota en Luis Pedro. Natuurlijk ontbreken vaste rubrieken als Vraag & Antwoord (met Patrick Lodewijks), Blik op Eeuwfeest, Varia en Foto en zijn verhaal niet.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Klik hier voor de website van Het Legioen.