Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

TIMMER TERUG OP TRAININGSVELD

Henk Timmer heeft woensdag voor het eerst weer nagenoeg volledig met de groep meegetraind. De doelman kampte met een voetblessure, die hij opliep in de warming-up van de afgelopen wedstrijd tegen PSV. Daardoor moest hij dat duel aan zich voorbij laten gaan en nam Rob van Dijk zijn plaats onder de lat over. ‘Ik heb zonder problemen de hele training afgewerkt’, zei Timmer na afloop. ‘Het voelt weer helemaal goed. Ik ga er vanuit dat ik vrijdag weer kan spelen.’


Ruim twintig spelers kwamen woensdag in actie op het veld voor De Kuip en zij werden gade geslagen door tientallen toeschouwers. De training begon met verschillende kracht- en stabiliteitsoefeningen, waarna er diverse afwerkvormen werden gespeeld. De training eindigde met een groot partijspel, waarin de ploeg zonder hesjes vermoedelijk vrijdag in de basis zal beginnen. Henk Timmer stond bij deze ploeg onder de lat.



Op het veld kwamen ook Luis Pedro, Norichio Nieveld en Mitchell Schet in actie. De drie beloftespelers hadden eigenlijk al vakantie, maar zijn teruggeroepen door Gertjan Verbeek om met een volwaardige selectie toe te werken naar de wedstrijd tegen NAC Breda. Dit in verband met het aantal blessures en schorsingen.