Fanshop
Fanshop

NOG VOLOP KAARTEN VOOR SC HEERENVEEN – FEYENOORD

Voor de eerste officiële wedstrijd van Feyenoord in 2009 zijn voor Feyenoord-supporters nog volop kaarten beschikbaar. De Rotterdammers treden op vrijdag 16 januari om 20:45 uur in Friesland aan voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en houders van een Diamond- of Goldcard hebben tot zaterdag voorrang bij de aanschaf van een kaart. Komende zaterdag start ook voor de houders van een Silvercard de voorverkoop.
Voor het duel in het Abe Lenstra Stadion zijn voor Feyenoord-supporters 1.280 kaarten beschikbaar, waarvan de eerste vijfhonderd inmiddels zijn verkocht. Voor de wedstrijd tegen de Friezen geldt een vrij-vervoersregeling. Kaarten kosten € 27,50 (of € 25,50 via internet). Supporters die de wedstrijd per bus willen bezoeken kunnen via Ticketbox (€ 35,00) of internet (€ 33,00) een gecombineerde kaart voor busreis en wedstrijdbezoek aanschaffen.

Inmiddels is ook de regeling bekend voor de wedstrijd tegen NEC Nijmegen op zondag 1 februari aanstaande. Voor deze wedstrijd zijn 600 kaarten beschikbaar. De voorverkoop voor Diamondcardhouders start op 14 januari. Ook voor deze wedstrijd geldt een vrij-vervoersregeling. Losse kaarten kosten € 26,00, terwijl voor een met een busreis gecombineerde kaart € 30,00 wordt gerekend.