Fanshop
Fanshop

SOUFIANE TOUZANI NAAR FEYENOORD VOETBALPARK

Een demonstratie van de bekende straatvoetballer Soufiane Touzani zal een van de hoogtepunten worden tijdens het Feyenoord Voetbalpark, dat op zondag 29 maart bij De Kuip gehouden wordt. Dit voetbalfeest is toegankelijk voor supporters tot en met veertien jaar. Naast demonstraties van voetbalartiesten van Soccer Showdown, worden er ook verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd, wordt er een Feyenoord-kennistest gespeeld in het Feyenoord Museum en zijn er natuurlijk clinics van Feyenoord on Tour met oud-speler Ben Wijnstekers. War Child, de nieuwe partner van Feyenoord, zal een van de voetbalactiviteiten tijdens deze dag verzorgen.
Met een stempelkaart kan in het Voetbalpark aan de verschillende activiteiten deelgenomen worden. Deze stempelkaarten zijn voor vijf euro te bestellen, maar alle supporters tot en met veertien jaar die zijn aangesloten bij de Juniorclub en/of Het Legioen kunnen voor 8 maart een gratis stempelkaart aanvragen!

Supporters die nog geen lid zijn van de Juniorclub of Het Legioen kunnen voor vijf euro een stempelkaart aanvragen. Zij worden dan direct gratis lid tot het eind van het voetbalseizoen 2008/2009 van de Juniorclub of Het Legioen.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.