Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD MAGAZINE VOLLEDIG VERNIEUWD

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. Het magazine is vanaf dit januari-nummer volledig vernieuwd. De vormgeving is onder handen genomen, de indeling van het blad is gewijzigd en er zijn verschillende nieuwe rubrieken.
In het eerste nummer van het nieuwe jaar een groot verhaal met Leroy Fer. De middenvelder kreeg vanwege zijn postuur en uiterlijk in A1 de bijnaam ‘de uitsmijter’. In Feyenoord Magazine maakt Fer die bijnaam werkelijkheid door te poseren in het kostuum van een portier en te praten over onder meer de eerste maanden van het seizoen.

Verder in het januari-nummer: een interview met Rob van Dijk, die ingaat op zijn rustige en bescheiden karakter, een portret van Tom Krommendijk, de oud-speler die begin jaren negentig verongelukte, een gesprek met Angelos Charisteas, die ingaat op zijn enige jaar bij Feyenoord en het Interview van de maand met John Lammers. Vaste rubrieken als Varia en Foto en zijn verhaal zijn ook terug te vinden in het magazine, naast nieuwe rubrieken als Robs Reconstructie, De maand in quotes en Het Legioen.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt niet alleen elf keer per jaar Feyenoord Magazine thuis gestuurd, maar ook diverse voordelen en stemrecht.

Klik hier voor een preview van het magazine.