Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SV CARVIUM WINT AANMOEDIGINGSPRIJS JEUGDPROJECT

De jeugdafdeling van voetbalvereniging SV Carvium uit Herwen heeft zondag de aanmoedigingsprijs van het Feyenoord Jeugdproject gewonnen. De tientallen jeugdleden van club moedigden Feyenoord tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen op de meest orginele manier aan. Als prijs krijgt de amateurvereniging een ingelijst en door de spelers van Feyenoord gesigneerd shirt en twee wedstrijdballen opgestuurd.
Tijdens het eredivisieduel in De Kuip zaten ongeveer 700 kinderen van acht amateurpartner verenigingen op Vak G. Zij kregen onder meer de opdracht om Feyenoord op een positieve manier aan te moedigen.

Twee weken voor de wedstrijd hadden de jonge voetballers een flyer gekregen met algemene informatie over de club. Bovendien is er naar de verenigingen waarbij zij zijn aangesloten een DVD gestuurd over onder meer de historie en de achtergronden van Feyenoord.

Na het wedstrijdbezoek wil Feyenoord graag weten hoe de kinderen hun bezoek aan De Kuip hebben ervaren. Alle deelnemers ontvangen daarom persoonlijke post van Feyenoord en via de website van Feyenoord kan een vragenlijst worden ingevuld. Na elke bezochte wedstrijd verloot Feyenoord onder de inzenders een aantal leuke prijzen.