Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FER EN WIJNALDUM TERUG OP TRAININGSVELD

Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Norichio Nieveld hebben zich donderdagmiddag weer bij de selectie gevoegd voor een groepstraining op Varkenoord. De jeugdinternationals kwamen woensdag nog uit voor vertegenwoordigende elftallen en meldden zich in de loop van donderdag in De Kuip. Henk Timmer en Karim El Ahmadi verscheen nog niet op het veld. De twee reisden beide donderdag terug na hun interlandverplichtingen.


De oefensessie op Varkenoord werd bezocht door zo’n tweehonderd coaches van Amateur-partners van Feyenoord. Het volgen van de training maakte onderdeel uit van een trainersinformatiedag speciaal voor trainers en technisch verantwoordelijken van de met Feyenoord samenwerkende amateurverenigingen. De training werd na afloop geanalyseerd met jeugdtrainers van de Stadionclub. Hoofdtrainer Leon Vlemmings gaf afsluitend een analyse en evalueerde de door hem geleide oefensessie.

Giovanni van Bronckhorst werkte op het bijveld naast De Kuip onder leiding van conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof individueel aan zijn herstel. De aanvoerder trainde hierbij ook met de bal. Van Bronckhorst raakte geblesseerd tijdens de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC en moest hierdoor de duels met Sparta Rotterdam en FC Groningen aan zich voorbij laten gaan.