Fanshop
Fanshop

MARK VAN BEEK BESTUURDER HET LEGIOEN

Mark van Beek (39) is door de aangesloten supporters van Het Legioen gekozen tot bestuurder van de Stichting Het Feyenoord Legioen. Hij zal samen met algemeen directeur Eric Gudde en commissaris Boudewijn Poelmann verantwoordelijk zijn voor de bestuurlijke beslissingen met betrekking tot Het Legioen.
Supporters die zich hebben aangesloten bij Het Legioen konden tot zondag 22 februari hun stem uitbrengen op vijf kandidaten. Van Beek kreeg ruim 34% van de stemmen en bleef daarmee kandidaat Henk van Dungen, die 32% van de stemmen kreeg, net voor.
 
Geboren Feyenoord-supporter Van Beek, in het dagelijks leven sales manager bij een grote multinational, reageert enthousiast. ‘Ik ben bijzonder blij en trots ben dat ik door de aangesloten supporters van Het Legioen ben gekozen als vertegenwoordiger. Dit voelt als een jongensdroom die uitkomt en ik zal dan ook vol enthousiasme mijn nieuwe functie binnen het bestuur van Stichting Het Feyenoord Legioen vormgeven en uitdragen. Ik vertrouw erop dat de supporters mij hierin zullen steunen.’
 
Eén van de eerste taken van Mark van Beek als bestuurder is de verkiezing voor de bestuursfunctie voor de Stichting Continuïteit Feyenoord. De profielschets voor deze functie zal begin volgende week worden gecommuniceerd. Alle Legioenpashouders kunnen zich dan beschikbaar stellen voor een bestuursfunctie binnen de Stichting Continuïteit, één van de belangrijkste organen binnen de club. Voor meer informatie over Het Legioen en het stemrecht, kijkt u op www.feyenoord.nl/hetlegioen.