Fanshop
Fanshop

TIMMER EN HOFLAND FIT VOOR DUEL MET PSV

Henk Timmer en Kevin Hofland zijn fit om zondag aan de aftrap te verschijnen van de wedstrijd tegen PSV. Timmer moest het afgelopen duel met NAC Breda nog aan zich voorbij laten gaan met een knieblessure, terwijl Hofland geblesseerd uitviel na een lelijke val op zijn nek. De twee hebben vrijdag volledig met de groep meegetraind en zijn zondag inzetbaar.


Timmer werkte donderdag nog een intensieve training af met keeperstrainer Patrick Lodewijks en kreeg hier vrijdag geen reactie op. Hofland kende de afgelopen week nog maar weinig problemen nadat hij afgelopen zondag naar de kant moest in Breda en kon vrijdag alweer volledig met de groep meedoen.

De langdurig geblesseerden Ron Vlaar en Jonathan de Guzman kunnen zondag niet in actie komen, terwijl het duel ook te vroeg komt voor Tim Vincken, Denny Landzaat en Tim de Cler. Vincken zal maandag naar verwachting voor het eerst weer een hele wedstrijd spelen bij Jong Feyenoord. Landzaat zal in dat duel zijn rentree maken na een hamstringblessure. De Cler zal waarschijnlijk over een week weer voor het eerst in actie komen bij de beloften.